Jyty Kontiolahti ry:n jäsenedut

Jäsenetumme v.2019

 

Tämänhetkiset yhdistyksemme jäsenetuudet sinulle ovat:

 

Teatteri- konsertti- ja liikuntatapahtumien tuki                     

Yhdistys tukee jäsenten teatteri- konsertti- ja liikuntatapahtumiin

ajalle 1.2- 31.12 on puolet lipun hinnasta, korkeintaan 15 €.

Tuki maksetaan vain kerran kuittia vastaan.

Yhteyshenkilö: Tuija

 

Uusi jäsen

Kun liityt yhdistykseemme saat jäsenetuna syödä valitsemassasi Kontiolahtelaisessa ruoka paikassa vapaavalintaisen annoksen. Esimerkiksi Konditoria Rosalinda, Samin Bensis, Höytiäisen tupa.

Yhteyshenkilö: Hallitus ottaa sinuun yhteyttä

 

Kesä 2019 Rokit

Yhdistys tuklee jäseniään maksamalla puolet ennakkoon ostetun lipun hinnasta. Voit valita joko Ilosaarirockin tai Ilovaarin.

losaarirock 12-14.7.2019

Ilosaarirockin lippuja myyvät Lippu.fi ja Tiketti. Joensuussa lippuja myyvät Levy-Eskot, Carelicum ja Prisma. Ilosaarirock on ikärajaton festivaali.

Voit ostaa Ilosaarirockiin kolmen, kahden tai yhden päivän lipun sekä . Yhden ja kahden päivän liput tulevat myyntiin alkuvuonna 2019 kolmenpäivän lippuja myydään jo nimellä talvilippu.

Kun olet ostanut ennakkolipun, sinun tulee toimittaa kuittikopio ja tilinumerosi, jolloin sinulle maksetaan puolet lipunhinnasta takaisin. Voit ostaa myös kulttuuriseteleillä lipun.

Ilovaari 6.7.2019

Ilovaari soi Joensuun Ilosaaressa lauantaina 6. heinäkuuta.
Yhden päivän lippu on myynnissä Joensuussa levykauppa Levy-Eskoilla ja Ravintola Kerubin tiskillä. Tapahtuman lippuja on saatavilla myös Tiketti- ja Lippu.fi -palveluissa, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä.

Yhteyshenkilö: Tuija

 

Synttärilahja

Yhdistyksemme jäseniä muistetaan 50v ja 60v syntymäpäivinä 30€ rahalahjalla ja lisäksi vaihtuvalla elintarvike muistamisella.

Yhteyshenkilö: Hallitus ottaa sinuun yhteyttä