Jäsenasiat

Yhdistyksen prosentuaalinen jäsenmaksu vuonna 2021 on 1,32 % ennakonpidätyksen alaisesta palkasta.

Euromääräinen jäsenmaksu on 5 €/kk.

Opiskelijajäsenmaksu on 36 € vuodessa, jonka jäsen suorittaa kahdessa erässä puolivuosittain. Mikäli opiskelija tekee jäsenyytensä aikana työssäoloehdonmukaisesti töitä, maksaa hän tuolta ajalta yhdistyksen prosentuaalista jäsenmaksua.

Kannatusjäsenmaksu on 36€/ vuosi


Turva työttömyys- ja lomautustilanteissa

 

Ammattiliitto Jytyn jäsenenä olet vakuutettu Työttömyyskassa Aariassa.

Työttömäksi tai lomautetuksi joutuessasi olet oikeutettu ansioon sidottuun päivärahaan jäsenyys- ja työssäoloehdon täyttyessä.

Työttömyyskassa neuvoo sinua työttömyysetuuden, vuorottelukorvauksen ja koulutuksen aikaisten etuuksien hakemisessa.

Vaihtaessasi ammattiliittoa ja työttömyyskassaa, pidä huoli siitä, että työttömyyskassan jäsenyys pysyy katkeamattomana. Näin säilytät edellisessä kassassa kertyneen jäsenyys- ja työssäolohistorian.

Lue lisää työttömyyskassan nettisivuilta.

Jäsenetumme v.2021

 

Yhteyshenkilö jäsenetuuksissa on sihteeri Anita Luhanko. Ole Anitaan yhteydessä tekstiviestillä, whatsapilla tai sähköpostilla jos sinulla on kysyttävää jäsenetuuksiin liittyen.

Tämänhetkiset yhdistyksemme jäsenetuudet sinulle ovat:

 

Teatteri- konsertti- ja liikuntatapahtumien tuki Pohjois-Karjalan alueella:

Tukikausi on 1.2.- 31.8.2021.

Yhdistys tukee jäsenen teatteri- konsertti- ja liikuntatapahtumien lippuostoa. Tuki on kertaluontoinen ja se maksetaan kuittia vastaan. Tuki on puolet lipun hinnasta tai korkeintaan 50€. Kun olet ostanut lipun johonkin tapahtumaan, aseta kuitti paperin päälle jossa on päiväys ja allekirjoituksesi. Ota siitä selkeä kuva kännykällä.Tarkista, että kuvassa näkyy kaikki hyvin. Tämän jälkeen voit toimittaa sähköisesti kuvan sihteeri Anitalle

 

Muut:

Hallitus tuo synttärilahjan 50 ja 60v syntymäpäiväsankareille

Uusi jäsen saa ilmaisen ruuan ST1, Rosalindassa, Satamassa tai muussa työpaikan läheisyydessä olevassa ravintolassa. Hallitus on yhteydessä tästä sinuun